Skip to main content
Enteriőr fotózás, szálloda fotózás, hotel fotózás

Szeretnéd hatékonyan kezelni a vizuális tartalomgyártást? Dolgozz velem, hogy megkönnyítsem az életed!

A hotelfotózás az egyik legösszetettebb feladat, melynek része az enteriőrfotózástól a reklám- és ételfotózáson át a portréfotózásig valamennyi terület.

Az enteriőrfotózásnak egy igen speciális ága, ahol a szállodák egyedi igényeit szem előtt tartva kell megfelelni az építészeti fotózás követelményeinek.

Hogyan mutassunk be egy szállodai szobát úgy, hogy egy-egy képen a lehető legtöbb információt adjuk át, mégis megőrizzük a helyiség valódi adottságait? A megfelelő látószög kiválasztása és az egyedi világítás használata elengedhetetlen. Az alapos, de nem túlzásba eső utómunka szintén megkerülhetetlen a gyűrődésmentes ágynemű, vagy kilátás természetes hatásának megőrzése érdekében.

A másik sarkalatos pont hotelfotózás során a fürdőszoba fotózása. Külön galériát szenteltem ennek a résznek, ahol megmutatom, hogy a látószög, a világítás és az utómunka alapos megtervezésével milyen jó eredménnyel fotózható egy általában kis méretű, gyengén világított helyiség is.

Az enteriőrfotózással szorosan összefügg az image fotók készítése, ahol megtöltjük élettel a szálloda különböző tereit. A célközönséghez igazodva a hangulatos fotóktól a dinamikus képeken át az extrém figyelemfelkeltő megoldásokig széles spektrumon mozoghatunk, mentesen a kliséktől és az elcsépelt beállításoktól.

Az ételfotózáson belül a szállodai reggeli kínálat bemutatása szintén speciális ágba tartozik. Ahol vegyíteni kell az enteriőrfotózás és az ételfotózás egyedi igényeit. A kínálat bemutatásán túl fontosnak tartom, hogy tányérban, terített asztalnál is készüljenek ételfotók meghozva a kedvet a nap legfontosabb étkezéséhez. 🙂

DOLGOZZUNK EGYÜTT »
Enteriőr fotózás, szálloda fotózás, hotel fotózás

A hotelfotózás minden területén állok rendelkezésedre, Neked elég velem kommunikálni.

A többit bízd rám és élvezd a tökéletes végeredményt!