Skip to main content

Úgy gondoltam megérdemlik az elmúlt évek munkái, hogy kicsit bővebb sorozatban mutassam meg az elkészült szállodafotókat, reklám és portré projekteket. A 2021-es év egyik legnagyobb szállodafotózása egyértelműen a Grand Hotel Esztergom hivatalos fotóanyagának elkészítése volt.

 

Az Esztergom szívében található 4 csillag superior szálloda 30 ezer négyzetméteren, 8 szinttel (3 mélygarázs, földszint, 4 emelet) 149 szobával, konferencia, wellness és 700nm-es interaktív rekreációs térrel áll a vendégek rendelkezésére. Az épület érdekessége, hogy a hullámos vonalvezetése miatt nem található benne két egyforma helyiség.

A munkálatok már 2019-ben elkezdődtek, de szállodafotós szempontból igazán látványos részre, 2021 februárjáig kellett várni, amikor elkészült az első mintaszoba és felpörögtek az események.

A hivatalos indulára se kellett sokat várni. Június közepén megnyitotta kapuit a szálloda. A Bazilikára néző panorámás szobák, a gyönyörű belsőépítészeti megoldások és változatos terek alapos, napszakokhoz igazított fotózásokat követeltek. 14-16 nap fotózással és megannyi utómunkával töltött nap után úgy érzem méltó módon sikerült bemutatni a szálloda minden elemét.

Fotók: Tamás Pál szallodafotozas.hu

 

Fővállalkozó: Market Építő Zrt.

Genreáltervező: Lean-Tech Kft.

Belsőépítész: Kéry Balázs – Kroki Studió

Világítástechnika: BeLight!

Homlokzati üvegfelületek: Nordikal Kft.