Skip to main content

Üdvözöllek a tökéletes

szállodafotók világában

Would you like to efficiently manage visual content production? Let's work together and I'll make your life easier!

Let's discover!

Állj meg egy pillanatra, nézz körül! Mi teszi különlegessé a szállodádat? A barátságos légkör, amitől a vendégek rögtön otthon érzik magukat vagy a hangulatos részletek, amik kívánják, hogy részei legyenek a legjobb Insta sztoriknak?

Szálloda fotózás, hotel fotózás, enteriőr fotózás
Szálloda fotózás, hotel fotózás, enteriőr fotózás

Nap mint nap a legjobbat nyújtani igazi csapatjáték: minden elemnek a helyén kell lennie a frissen vasalt ágyneműtől az apró gondossággal készített ételeken át az első mosolyig, amivel a vendég érkezésekor találkozik.

Az első benyomás nem ekkor születik. Legtöbbször egy hűvös monitor képernyője előtt tucatnyi ajánlatot böngészve az árak, szolgáltatások és kedvezmények kavalkádjában.

Itt kell megragadni a figyelmet és megmutatni a lelkiismeretes munka eredményét.

That's why I plan, photograph and create so that I can tell the story of your hotel with my pictures!

Akik már bizalmat szavaztak:

Szálloda Fotózás partnerek

Nézz meg egy gyors válogatást a kedvenc képeimből:

I am sure that not only his expertise and immeasurable precision guarantee the quality of his work, but also the pleasant atmosphere that he can create with his openness and flexibility during each photo shoot. Nothing proves our satisfaction better than the fact that during the many years we never once thought of working with someone else. Thank you for your work so far, we are grateful for it!

Gyenei BernadettRegional Marketing & PR Manager Continental Group

A Radisson Blu Béke Hotel, Budapest első emeleti rendezvénytermeinek teljes felújítása után kezdtük el a közös munkát.
Több fotós közül választottam Palit, akinek rugalmassága győzött meg a portfóliójának minősége mellett.
Az összenyitható, flexibilis rendezvénytermek fotózása több napos intenzív elfoglaltságot kíván: több mint 22 különböző berendezéssel kellett a képeket elkészíteni úgy, hogy Pali a termek átrendezésének ritmusához alkalmazkodva mozgott a termek között.
A feladatszervezés során a szállodai munkatársakkal történő egyeztetés alapján kellett dolgozni úgy, hogy a szállodalánc szigorú fotózási sztenderdjeihez alkalmazkodva, a termek adottságait figyelembe véve tökéletes minőségű anyag szülessen. Nagy segítséget nyújtott az utólagos kisebb korrekciók végrehajtásakor Pali gyorsasága, precizitása és kiváló kommunikációja.

A szállodaipar a folyamatos minőségi szolgáltatás nyújtásról szól. Tudom, hogy magánemberként, megrendelőként is magas mércét állítok, amikor én kerülök a másik oldalra egy szolgáltatási szituációban. Palival azért volt könnyű dolgozni, mert az első perctől kezdve érezte iparágunk jellegzetes igényeit: a feladat komplexitása nemcsak jó szakembert, de igényeinket értő és kommunikációjával, nyitottságával velünk gondolkodó embert kívánt. A teremfotózás napján szinte kollégánkká vált.

Ács ErzsébetPR Manager - Radisson Blu Béke Hotel

Palival 2 éve ismerkedtem meg szállodai fotózások kapcsán, kellemes meglepetés volt a sok csalódás után. Pali mindig nagyon pontos, figyel a részletekre, olyan dolgokat is észre vesz, amik az én figyelmemet elkerülik. Szeretek vele dolgozni, mert mindig az ügyfél érdekeit tartja szem előtt. Abszolúlt rugalmas, nem számít, ha esetleg a fotózáson találunk ki valami új dolgot, koncepciót ő azt is ugyanolyan precízen végzi el, mint amit már előre megbeszéltünk. Csak ajánlani tudomJ

Pollák EnikőGuest Experience Manager – Midscale & Eco Hotels Hungary & Czech Republic & Slovakia
15
Év tapasztalat
42
Fotózott szálloda
2687
Átadott enteriőrfotó
100
Elégedettségi garancia
Szálloda fotózás, hotel fotózás, enteriőr fotózás Szálloda fotózás, hotel fotózás, enteriőr fotózás

Kíváncsi vagy, hogyan dolgozom? Kattints ide!